Een beoordeling van laser ontharing

Op welke manier zit permanent ontharen via middel van laser? Bij ontharen via middel betreffende laserbehandelingen wordt daar met een speciale laserlamp een lichtflits gegeven met ons behaard stukje huid.

bent u weet zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan nog veel weken betreffende een laserbehandeling tot u dan ook de oorspronkelijke huidskleur weer terug bezit. Om uw oorspronkelijke huidskleur eerder terug te oplopen kan het allerbeste door 2 a 3 maal ieder week de ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) met een lichte/zachte scrub peeling een gevoelige huid met fijne korrels. Of raadpleeg de huidtherapeute voor raadgeving voor twijfel.

Laser met lichtgolven is een meest gebruikte manier teneinde permanent hoofdhaar te verminderen. Vanwege dit ontharen is een laser aangewend, die veelal zit met lichtgolven. Voor sommige klinieken kunnen verder lasers betreffende radiogolven aangewend worden.

Wanneer je hinder hebt aangaande overmatige beharing of hoofdhaar op plaatsen waar je het liever ook niet hebt, dan kun je permanente ontharing afwegen. Vanwege permanente ontharing wordt laserbehandeling toegepast. Op deze website lees jouw over de opties. Permanent ontharen met laser

Bij laseren wordt nauwelijks narcose gebruikt. Laseren is in principe pijnloos, doch enkele mensen meemaken een laser indien gevoelig. Dus kan zijn het mogelijk teneinde voor operatie een verdovende crème op de huid te smeren.

Dit permanent verwijderen over haren is vooral gedaan met ons laserbehandeling. Het kan op nagenoeg alle plaatsen op dit lichaam. Het kan zijn ons alternatief vanwege geregeld scheren ofwel harsen. Tevens voor overmatige beharing kan dit ons uitkomst bestaan.

Omdat een vitaliteit die vrij komt zoekt namelijk een gepigmenteerde haar op. Voor lichte dons oftewel de haar zonder pigment kan zijn deze niet (goed) duidelijk en voor een gepigmenteerde of ons door zonlicht verkleurde huid neemt de huid te bekijk hier heel wat sterkte op in plaats van de hoofdhaar.

Op welke manier hier bereid je mijzelf vanwege op permanent ontharen? Omdat permanent ontharen door medicament met laser ons vrij onschuldige behandeling kan zijn, hoef je ook niet heel wat wegens te bereiden vanwege de treatment.

Na de treatment ontstaat daar roodheid en opzwelling op de publiceren waar een haartjes hebben gezeten. Het is een normale, bestelde reactie en zal in 2 uur tot enige dagen na de verzorging afnemen. Ingeval u het wilt mag de huidtherapeut ons camouflerende crème aanbrengen.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte met 805 nm en mag ook via zijn goede vermogen verder dieper gelegen haarwortels bereiken. 

In die haren zit immers nauwelijks pigment. Ook kan haargroei met laserontharing op elk deel betreffende het lijf en blijvend verwijderd worden. Blonde, grijze ofwel rossige hoofdharen kunnen doelmatig verwijderd worden betreffende elektrische epilatie.

Die laser is bestemd wegens ieder huidtype, tevens voor lieden met ons donkere huid of wanneer een huid gebruind is via zonlicht. In het laatste geval zal vanwege de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

Een kracht over een laserstraal betreffende ons specifieke golflengte (805 nm) wordt in het pigment (melanine) met een haarfollikels omgezet in warmte, zodat een haarfollikels vernietigd geraken en de andere haargroei niet meer mogelijk kan zijn.

Kosten: €600 Fotos

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar